Halzar Ahmed presentation

Hej!
Jag heter Halzar och går på ållebergsgymnasiet vård och omsorgsprogrammet.
Jag valde den linje för att jag är intresserad av att jobba inom vården och hjälpa människor.
På fritiden brukar jag läsa böcker, lyssna på musik, spela gitarr eller rita.
På framtiden vill jag bli sjuksköterska eller tandsköterska :)/Halzar
 

Julavslutning Vård och omsorg!

1orna 2orna och 3orna har haft gemensam fika och här har ni lite bilder! Snart tar vi jullov!
God jul och gott nytt år , önskar Vård och Omsorg!


Rawaa Hamid Kaso

Jag heter Rawaa Hamid Kaso och går första året på Ållebergsgymnasiet på Vård- och Omsorgsprogrammet. Jag är nöjd med min klass och trivs bra med skolan. Jag valde vård- och omsorgsprogrammet för att jag vill jobba inom vården i framtiden och hjälpa människor som den inte kan klara sig. I framtiden vill jag bli tandhygien.

Zozan Hamid Kaso

Hej!
Jag heter Zozan Hamid Kaso och är 18 år. Jag går första året på Ållebergsgymnasiet på Vård- och Omsorgsprogrammet. Jag valde det för att jag vill jobba inom vården och bli tandtekniker i framtiden.

Rawaa Hamid Kaso

Hej!
Jag heter Rawaa Hamid Kaso och går första året på Ållebergsgymnasiet på Vård- och Omsorgsprogrammet. Jag är nöjd med min klass och trivs bra med skolan. Jag valde vård- och omsorgsprogrammet för att jag vill jobba inom vården i framtiden och hjälpa människor som de inte kan klara sig. I framtiden vill jag bli tandhygien.

FREDAG

Idag fick vi fika av några tjejer i klassen  som dem hade bakat. Dem här tjejorna har fastat i 3 dagar och innebär att man bara får äta efter solen har gått ner, och dem berättade att idag ska dem få börja äta igen och även bjuda hem nära och kära!
Det var en väldigt speciell fika,men mycket god!

Ha en mysig fredag! / Amanda





Räddningstjänsten - Jwan och Christian

Haft 2 extremt roliga veckor på räddningtjänsten! Lite random bilder nedanför på saker vi har gjort!
Räddningtjänsten har förövrigt varit otroligt skoj, underbar personal och man har lärt sig så sjukt mycket!

Under två veckor har vi hunnit med:
-AED HLR utbildning
- brandkunskaps utbildning
-kall rökdykning
-åkt hävare
-provat på klippverktygen som används på trafikolycka, snabba uttag vid trafikolycka!
-vattenlivräddning
-har provat på att göra 5 av de olika fystesterna som krävs för att bli brandman.
Rullbandstestet som hör till en av testerna som ni ser på bilderna, då vi gick i 4.5 km/h 2 min uppvärmning och sedan i lutning (13%) i totalt 8 min. Detta med full utrustnig och stålpaket på ryggen som väger 24kg sammanlagt!

-vi har även testat på deras nya brandbil och dena släcksystem! Sjukt kul!

Och så har vi åkt väldigt mycket brandbil, yeeaaah!

Tack till räddningtjänsten och till Klas som ordnat detta, samt annan personal som gjort det möjligt!

/Christian och Jwan!


RAHMA

hej jag heter rahma jag går på vård och omsorgsprogrammet första året på ållebergsgymnasiet.
jag vill bli barnmorska.

Bella Ljunggren Presentation..

Hallojsan!
Bella här, går mitt första år på ållebergsgymnasiet, vård och omsorg!
jag trivs i klassen och tycker de är en supergo klass verkligen, roligt att ha fått träffa nya vänner! :)
i framtiden vill jag nog helst bli polis, något jag ser fram emot! vi får se! 

ha det azzum! / Bella


Mahira Civic Presentation

Jag heter Mahira och går första året på vård & omsorg. Jag är nöjd med min klass och trivs väldigt bra. I framtiden vill jag bli psykolog.
 

Lizan Said presentation

Hellu där!!
Lizan Said här, 17 år och går i första året på vård och omsorgsprogrammet. Jag är trivs sjukt bra och är väldigt nöjd med min klass. Gick i ekonomiprogrammet förra året men jag kände att det inte var min grej.
Jag gick på magkänslan och valde därför vård & omsorg. Eftersom vården har så mycket att erbjuda, vet jag inte riktigt vart jag kommer att hamna i framtiden men ambulanssjuksköterska eller polis är det jag mest har tänk på.
/hade gött!
 

Nishtiman omar Presentation

Tja!!
jag heter Nishtiman och går första året på vård o omsorgs programmet och trivs bra här. Jag valde den här programmet för att jag vill jobba inom vården i framtiden.Vi har snart gått i en termin här helt sjukt vad tiden går fort men vi har lärt os massa. Just nu har jag tänkt lästa vidare efter dom här tre åren och läsa till barnmorska men man vet aldrig hur framtiden blir.
ha det gött/nishto

Karina Sörensson


Tja tja!
Jag heter Karina och går första året på Vård och Omsorg. Jag tycker att det är bra program och jag trivs jätte bra här. Jag valde vård och omsorgs programet för att jag vill jobba som barnmorska eller psykolog i framtiden. Jag tror och hoppas att detta kommer bli 3 riktigt bra år. Jag har redan lärt mig en hel del och jag ser fram emot att lära mig mycket mer. Ska också bli väldigt gött att få nyrenoverade lokaler till nästa höst.

Mahdiyah

Hej! jag heter Mahdiyah och går första året på vårdomsorgprogramet på ållebergsgymnasiet. jag valde detta programet för att jag vill hjälpa männsikor som behöver hjälp och jobba genom vården. jag tycker om att lära känna nya människor hela tiden och tänkte det passar bra med att jobba genom vården. jag vill bli sjuksöterska i fram tiden. jag trivs mycket bra med min klass.. vårdomsorg är en väldigt bra program man lär sig väldigt mycket och viktiga saker som man behöver veta. Om du är intresserade att jobba inom vården så ska du välja vårdomsorg programet :) / Mahdiyah

Filippa Wall presentation

Jag heter Filippa Wall och går första året här på Ållebergsgymnasiet på vård och omsorgspogrammet som mina klasskamrater redan har skrivit. Jag trivs både i klassen och på skolan och har lärt mig mycket under terminen som har gått. Jag valde denna linjen för att jag vill jobba med människor på något vis, helst bransjuksköterska eller polis. / Filippa Wall

Lisa Brorsson Presentation

TjaTja Bloggen!
Jag heter Lisa och går första året på Vård och Omsorg. Jag tycker det är bra program och jag trivs bra här. Jag valde det för att jag vill jobba inom vården i framtiden. Som det ser ut nu vill jag bli sjukgymnast! Jag tror och hoppas att detta kommer bli 3 riktigt bra år. Vi har redan nu lärt oss en hel del och jag ser fram emot att lära mig mycket mer. Ska också bli väldigt gött att få nyrenoverade lokaler till nästa höst.
ha de fint /Lisa

Josefine Janzelius Presentation :)

Hej, jag heter Josefine och går 1:a året på vård & omsorgsprogrammet. Jag trivs otroligt bra och har lärt mig massor under kort tid. Jag valde att gå just vård & omsorg för att jag alltid varit personen som tagit hand om människorna i min omgivning. I framtiden vill jag bli personlig assistent eller jobba med utvecklingsstörda, både med barn och vuxna :) När jag jobbat ett tag vill jag läsa vidare till sjuksköterska. // Josefine Janzelius
2012-12-11 @ 17:03:50 Permalink Vi i VO12 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julia Abrahamsson Presentation

Hej jag heter Julia Abrahamsson och jag går första året på gymnasiet på Vård och Omsorgs programmet. Jag trivs jätte bra, vi har dock bara gått en termin men jag har ändå lärt mig väldigt mycket. Efter gymnasiet vill jag antingen bli barnmorska eller ambulanssjukvårdare. Jag är väldigt nöjd över att jag valde detta programmet och kommer nog trivas ännu bättre än vad jag redan gör! / Julia Abrahamsson

Johanna Ivarsson Presentation..

Hej!
Jag heter Johanna och går första året på vård och omsorgs programmet. Det har redan hunnit gå en termin och jag trivs jätte bra. Vi har hunnit med en hel del och lärt oss jättemycket.

Jag valde detta programmet för att det dels för att det kommer bli stor efterfrågan på folk inom detta yrket och för att jag tycker om att jobba med människor.
När jag har gått klart här har jag tänkt att börja jobba inom äldrevården.
/ Johanna Ivarsson

Amanda Nilssons presentation

Hejsan!
Jag går första året på vård och omsorgs programmet och jag trivs jätte bra! Vi har snart gått i en termin och vi har fått lära oss massor med nya saker som ex: sjukdomar,hur man matar en person,olika mediciner osv.. 
Detta är ett jätte bra program,och är väldigt nöjd att jag valde detta. 
I framtiden har jag tänk att bli ambulanssjukvårdare! 
/ Amanda Nilsson


Öppet hus 1/12-12

I dag fick vi för första gången gå in i den nya skolbyggnaden på Ållebergsgymnasiet. Det har blivit jätte fint och mycket fina lokaler. 
Kl . 10.00 i dag öppnades portarna och det kom en hel del och besökte oss på vård och omsorgsprogrammet.  Det är  jätte kul att se att det finns så många som, till att börja med vill gå på Ålleberg men även vård och omsorg:)
 
Här är några av oss som pratade med de, förhoppningsvis, blivande ållebergarna:) 
Julia, Elsa, Nishteman och Johanna
Robin
Marita
Erica
 
Robin, Josefine och Amanda